0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Coronaprotocol: ook persoonlijk contact via videogesprekken

Gezondheid boven alles

De Gedenkgroep hanteert de voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het RIVM om de gezondheid van onze werknemers, u als bezoekers en onze relaties te garanderen. Samen hopen wij de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren.

Uw afspraak net zo makkelijk via een videogesprek

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vanwege het coronavirus niet naar onze showroom kunt komen. Daarom kunt u uw afspraak ook via videogesprek met ons houden. Dit kan zelfs als u niet beschikt over facetime e.d.

Zo behouden we het persoonlijke gevoel en kunnen we u tegelijkertijd alles goed laten zien en uitleggen.

Maak een persoonlijke afspraak
Of bekijk onze inspiratievideo's

De Gedenkgroep blijft bereikbaar

Vanzelfsprekend staan wij graag voor u klaar. Al onze activiteiten met betrekking tot service en verkoop worden volledig uitgevoerd en wij nemen de RIVM-maatregelen nauwlettend in acht. Wij danken u voor uw begrip en ondersteuning om het coronavirus tegen te gaan.

Online inspiratie met speciale video's

Gelukkig hoeft u niet speciaal de deur uit om inspiratie en ideeën op te doen. Bekijk in alle rust onze speciale videoserie met voorbeelden van onze mooiste en meest bijzondere grafmonumenten van dit moment.

Ontdek inspiratievideo's

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

Coronaprotocol: ook persoonlijk contact via Facetime en videogesprekken

De Gedenkgroep hanteert de voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het RIVM. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vanwege het coronavirus niet naar onze showroom kunt komen. Daarom kunt u uw afspraak ook via videogesprek met ons houden. Dit kan zelfs als u niet beschikt over facetime e.d.

Maak een persoonlijke afspraak

0174 - 226 860