0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Grafdecoratie

Een persoonlijke accessoire voor uw grafmonument

Een bijzondere grafdecoratie geeft uw grafmonument een nog persoonlijkere uitstraling. Met accessoires zoals beelden en foto’s vertelt het monument echt iets over de overledene.

Voor speciale gedenkdagen

Een vaas of een graflantaarn waarin een kaars gebrand kan worden, is ook een veel gekozen grafornament. Mensen vinden het vaak fijn vinden wanneer zij hiermee aan speciale gedenkdagen extra aandacht kunnen schenken. Bij een graflantaarn bestaat ook de mogelijkheid om in plaats van een kaars een olietank te plaatsen.

Welke grafdecoratie past bij uw grafmonument?

Het grafmonument en de grafdecoratie moeten samen een mooi geheel vormen. Wij beschikken daarom over een zeer brede collectie grafdecoraties van aluminium, brons, glas en zelfs natuursteen. Onze vakmensen helpen u graag om een harmonieus en persoonlijk geheel te creëren met een goede combinatie van materialen.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland) en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860