0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Belettering en inscriptie voor grafstenen

Persoonlijk & harmonieus

De belettering of inscriptie bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van het grafmonument. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan het ontwerpen en aanbrengen hiervan. Zo zorgen wij ervoor dat de belettering een persoonlijk karakter geeft aan het monument en in volledige harmonie is met het geheel.

Vervolginscriptie

In het geval van een bijzetting kunnen wij ook de vervolginscriptie verzorgen, geheel in lijn met de reeds aangebrachte belettering. Dit doen wij zowel ter plaatse als in onze steenhouwerij en is afhankelijk van hoe de bestaande tekst op de grafsteen is aangebracht.

Keuze voor tekst

Wanneer u het lastig vindt om een tekst te kiezen voor uw grafmonument, dan helpen wij u graag daarbij. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel ideeën en inspiratie opgedaan voor het maken van een passende tekst.

De mogelijkheden op een rij

Als ambachtelijke steenhouwer kunnen wij elke vorm van belettering of inscriptie voor grafstenen realiseren.

 In aluminium, brons of rvs
 Handgehakt, reliëf gehakt, gezandstraald, gedraaide teksten, gebrandschilderd (glas) en naturel gestraald (glas en natuursteen)
 In elke willekeurige kleur; waaronder goud en bladgoud ingelegde letters
 Elke lettergrootte
 Elke lettervorm; ook het eigen handschrift van de overledene is mogelijk
 In alle wereldtalen; zo ook Chinese, Hebreeuwse en Arabische inscripties

Wilt u meer informatie en advies? Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland) en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

Lockdown update: De Gedenkgroep blijft open voor U en Uw familie

De Gedenkgroep blijft, als dienstverlenend bedrijf, gewoon open. Uiteraard volgens een strikt veiligheidsprotocol zoals geadviseerd door het RIVM.

Zo blijven we u helpen

0174 - 226 860