0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Grafsteen algemeen graf

Persoonlijk en uniek

Een algemeen graf wordt meestal uitgegeven voor een periode van tien jaar. Hierin liggen drie of vier personen begraven. Deze personen hoeven geen familieband te hebben, zodat op een algemeen graf meestal meerdere kleine grafstenen staan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van grafstenen met een persoonlijke en unieke uitstraling.

Uw wensen vertaald

Bij ons is elk grafmonument maatwerk; een vertaling van uw specifieke wensen. Wij nemen daarom uitgebreid met u door wat u in gedachten heeft. Wanneer het grafmonument exact is geworden zoals u het had bedacht, dan zijn wij tevreden.

Echte kennis van natuursteen

Omdat onze vakmensen échte kennis hebben van natuursteen kunnen wij gerust een garantie van 25 jaar op uw grafsteen geven: Wij werken nog op ambachtelijke wijze en gebruiken alleen A-kwaliteit steensoorten en andere materialen zoals glas, rvs, brons of cortenstaal.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

Welk grafmonument past bij u?

Met een bijzonder grafmonument maakt u ook van een algemeen graf een persoonlijke gedenkplek. Weet u al welk grafmonument u wenst of heeft u nog geen idee? In onze grote showroom doet u in alle rust inspiratie op.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland)en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860