0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Grafmonumenten van natuursteen

Het mooiste marmer, graniet en hardsteen

Natuursteen, zoals marmer, graniet en hardsteen, is een schitterend materiaal voor grafmonumenten. Omdat iedere steen uniek is, kunnen we met natuursteen prachtige persoonlijke gedenktekens vervaardigen. De kwaliteit natuursteen waarmee wij werken, is bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat ook op lange termijn geen vochtplekken, verkleuringen en scheuren ontstaan.

Hoe ziet de steen er in het echt uit?

Een steen is lastig van een plaatje te beoordelen. Bovendien is elke steen weer anders door de natuur gevormd. Daarom nodigen wij u van harte uit om de steen in het echt te komen bekijken in onze grote inspiratieshowroom.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

Coronaprotocol: ook persoonlijk contact via Facetime en videogesprekken

De Gedenkgroep hanteert de voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het RIVM. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vanwege het coronavirus niet naar onze showroom kunt komen. Daarom kunt u uw afspraak ook via videogesprek met ons houden. Dit kan zelfs als u niet beschikt over facetime e.d.

Maak een persoonlijke afspraak

0174 - 226 860