0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Circle Stone partner: De Gedenkgroep geeft grafstenen een nieuw leven

Duurzaam hergebruik van natuursteen

Wist u dat na verwijdering van een graf het soms miljoenen jaren oude natuursteen gewoon wordt vernietigd tot puin? Ondanks dat natuursteen zich juist perfect leent voor hergebruik. Onbegrijpelijk!

Een uniek én duurzaam grafmonument

Om de vernietiging van natuursteen een halt toe te roepen heeft De Gedenkgroep zich aangesloten bij Circle Stone. Zo geven onze ontwerpers en kunstenaars samen met de nabestaanden het prachtige natuursteen een nieuw leven in een uniek grafmonument op maat.

Meer weten over Circle Stone?

Als erkend Circle Stone partner heeft De Gedenkgroep de accreditatie verkregen om voor u een persoonlijk en duurzaam grafmonument te realiseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Circle Stone? Bent u benieuwd naar de kosten? Of heeft u specifieke wensen of vragen? Laat het ons gerust weten. We helpen u graag.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

Lockdown update: De Gedenkgroep blijft open voor U en Uw familie

De Gedenkgroep blijft, als dienstverlenend bedrijf, gewoon open. Uiteraard volgens een strikt veiligheidsprotocol zoals geadviseerd door het RIVM.

Zo blijven we u helpen

0174 - 226 860