0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Maak kennis met De Gedenkgroep

Wat kunt u van ons verwachten?

Steenhouwerij De Gedenkgroep is sinds 1998 dé specialist in het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen en restaureren van ambachtelijke grafmonumenten, urnen en as-sieraden.

Begeleiding in het gehele traject

Onze betrokken medewerkers begeleiden u met persoonlijke aandacht in het gehele traject; vanaf het gedetailleerde ontwerp tot aan de plaatsing, inclusief vergunningaanvraag. Wanneer u dat prettig vindt, kunt u zelfs bij de plaatsing aanwezig zijn.

Herinneren zoals u dat wenst

Met oog voor detail en ongeëvenaard vakmanschap creëren wij elk grafmonument op maat, zodat het exact wordt zoals u dat in gedachten heeft.

Vakmensen met échte kennis van natuursteen

Wij hebben alleen maar vakmensen in dienst met echte kennis van natuursteen; gediplomeerde steenhouwers in de steenhouwerij, ervaren medewerkers in de showrooms en creatieve ontwerpers die elk ontwerpidee kunnen realiseren.

De steensoort krijgen die u kiest

Wij leveren uitsluitend harde steensoorten, zodat ook op lange termijn geen vochtplekken, verkleuringen, ‘spieren’ en scheuren ontstaan. U kunt bij ons vertrouwen op gegarandeerde A-kwaliteit grafstenen waarop wij u 25 jaar garantie geven. Bij ons krijgt u ook echt de steensoort die u kiest.

Samenwerking met glaskunstenaars

Wij werken nauw samen met de kunstenaars van Bosch Glaskunst. Hierdoor kunnen wij al uw ontwerpwensen realiseren voor een glazen grafmonument.

Snelle levering

Met 200+ grafmonumenten op voorraad is bij ons altijd een snelle levering mogelijk.

De Gedenkgroep: voor een gedenkwaardige herinnering

  • Wij maken een grafsteen geheel naar uw wensen
  • Op ambachtelijke wijze en met oog voor detail
  • Van alleen het beste en mooiste natuursteen
  • U wordt persoonlijk begeleid tot en met de plaatsing
  • Zo krijgt u de grafsteen waaruit uw gevoel spreekt

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860