0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Kindergrafstenen

Persoonlijkheid weerspiegeld

In een kindergrafmonument wilt u graag terugzien hoe uw kind was en wat hem dierbaar is geweest. Bijvoorbeeld door een favoriet stuk speelgoed of zijn favoriete kleuren in het monument te laten terugkomen. Met onze jarenlange ervaring maken wij een kindergrafsteen die de unieke persoonlijkheid van uw kind weerspiegelt.

Weergave van uw gevoel

Het mooiste aan ons werk is wanneer wij een gedenkteken hebben gemaakt dat precies uw gevoel weergeeft. Wij ontwerpen en maken al sinds 1998 grafmonumenten op maat, zodat u met een gerust hart de zaken uit handen kunt geven. En wij begeleiden u in het hele traject tot aan de plaatsing.

Gemaakt vanuit vakmanschap

Wij zijn één van de weinig overgebleven ambachtelijke en gediplomeerde steenhouwers in Nederland. Vanuit dit vakmanschap worden onze grafmonumenten vervaardigd. Wij gebruiken daarvoor alleen de beste steensoorten en andere materialen zoals glas, rvs, brons of cortenstaal.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

Met welk grafmonument wilt u herdenken?

De keuze voor een grafmonument is er één voor jaren en die wilt u weloverwogen maken. Daarom vinden wij het belangrijk dat u op uw gemak kunt ontdekken wat er allemaal kan.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland) en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860