0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Reparaties en restauraties

Uw grafmonument blijvend mooi

Natuurlijk wilt u dat uw grafmonument altijd mooi blijft. Als ambachtelijke steenhouwer zijn wij gespecialiseerd in het restaureren en repareren van grafstenen. Wanneer er onverhoopt toch vochtplekken, verkleuringen of scheuren ontstaan in uw grafsteen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat het grafmonument er weer als vanouds uit komt te zien.  

Scheuren wegwerken

Wanneer er een scheur in een grafsteen ontstaat, dan zullen wij die eerst lijmen. Daarna polijsten en schuren wij de grafsteen, zodat hij weer helemaal netjes wordt.

Hoe lang duurt de reparatie of restauratie?

Het repareren of restaureren van uw grafmonument duurt een paar weken, inclusief het weghalen en weer terugplaatsen. Wilt u uw grafmonument door ons laten repareren of restaureren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

Coronaprotocol: ook persoonlijk contact via Facetime en videogesprekken

De Gedenkgroep hanteert de voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het RIVM. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vanwege het coronavirus niet naar onze showroom kunt komen. Daarom kunt u uw afspraak ook via videogesprek met ons houden. Dit kan zelfs als u niet beschikt over facetime e.d.

Maak een persoonlijke afspraak

0174 - 226 860