0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Ruwe en zwerfkei grafstenen

Natuurlijk en uniek grafmonument

Wanneer u houdt van natuurlijke eenvoud en schoonheid, dan vindt u een zwerfkei of ruwe steen wellicht een geschikt materiaal voor uw grafsteen. Aangezien elke steen anders is, creëert u daarmee ook meteen een uniek en persoonlijk grafmonument. Sinds 1998 ontwerpen en maken wij grafstenen van elke materiaal en in elke gewenste stijl.

Geen grafmonument hetzelfde

Ieder mens is bijzonder en daarom maken wij uitsluitend grafstenen op maat. Geen grafmonument is hetzelfde bij ons; Met oog voor detail leggen wij gevoel in elke grafsteen.

Gegarandeerd de uitgekozen steensoort

Als één van de weinige overgebleven ambachtelijke steenhouwers in Nederland leveren wij gegarandeerde steensoorten en andere materialen zoals glas, rvs, brons of cortenstaal.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

Uw grafmonument kopen vanaf een beeldscherm?

Natuurlijk kunt u een grafsteen online kopen, maar u wilt hem toch zeker liever zien, voelen en ervaren. Dat kan bij ons waar u zelfs de steenhouwers aan het werk zien.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland)en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860