0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Grafzerken; een stijlvol grafmonument

Persoonlijk herinneren

Een grafzerk, of zerk, is altijd een bijzonder stijlvol monument op een familiegraf. De strakke omlijning zorgt er ook voor dat u het graf nauwelijks hoeft te onderhouden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij elke gewenste grafzerk voor u ontwerpen en maken. 

Maatwerk tot in de details

Aangezien al onze grafmonumenten op maat worden gemaakt, bepaalt u volledig tot in de details hoe uw grafzerk eruit komt te zien. Zo herinnert u op uw eigen persoonlijke wijze. Wij begeleiden u in het hele traject vanaf het eerste ontwerp tot aan de plaatsing.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Onze gediplomeerde steenhouwers leveren een ongeëvenaarde kwaliteit van werk. Zij gebruiken uitsluitend de mooiste steensoorten en andere materialen zoals glas, rvs, brons of cortenstaal. Dit zorgt ervoor dat uw grafzerk er later nog steeds even mooi uitziet.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

Heeft u al een grafmonument in gedachten?

In onze grote inspiratieshowroom hebben wij meer dan 200 grafmonumenten in alle denkbare stijlen. Heeft u liever een eigen ontwerp? Onze ontwerpers gaan graag voor u aan de slag.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland) en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860