0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Urnen

Een bijzondere herinnering

Na een crematie kunt u ervoor kiezen om de as van uw dierbare te bewaren in een mooie urn of as-sieraad. Een urn kan op verschillende plekken worden geplaatst. Bij u thuis, in uw tuin of in een urnenmuur op een begraafplaats.

De urn die bij u past

In onze inspiratieshowroom hebben wij een groot assortiment urnen in verschillende modellen, kleuren en materialen, zoals hout, natuursteen, glas, keramiek en metaal. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen ontwerp door ons te laten realiseren. Zo kunnen wij altijd de urn leveren die geheel bij uw wensen past.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

Wat is voor u de juiste keuze?

Bij het uitzoeken van een urn is er naast de keuze voor het model, de kleur en het materiaal nog een aantal belangrijke dingen waarop u moet letten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland) en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

Coronaprotocol: ook persoonlijk contact via Facetime en videogesprekken

De Gedenkgroep hanteert de voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het RIVM. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vanwege het coronavirus niet naar onze showroom kunt komen. Daarom kunt u uw afspraak ook via videogesprek met ons houden. Dit kan zelfs als u niet beschikt over facetime e.d.

Maak een persoonlijke afspraak

0174 - 226 860