0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Grafmonumenten met brons

Warme uitstraling

Met een bijzondere accessoire kunt u in het grafmonument nog meer de persoonlijkheid van de overledene laten terugkomen. Door zijn kleur geeft brons een hele warme uitstraling aan een grafdecoratie. Het is ook mogelijk om kleuren toe te voegen aan het brons. Wij kunnen elke gewenste bronzen accessoire, groot of klein, voor u maken.

Grafdecoratie afstemmen op grafmonument

Het grafmonument en de grafdecoratie moeten samen een mooi geheel vormen. Onze vakmensen helpen u graag om een harmonieus en persoonlijk geheel te creëren. Kom vrijblijvend naar onze grote showroom voor inspiratie en advies.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

Coronaprotocol: ook persoonlijk contact via Facetime en videogesprekken

De Gedenkgroep hanteert de voorzorgsmaatregelen geadviseerd door het RIVM. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vanwege het coronavirus niet naar onze showroom kunt komen. Daarom kunt u uw afspraak ook via videogesprek met ons houden. Dit kan zelfs als u niet beschikt over facetime e.d.

Maak een persoonlijke afspraak

0174 - 226 860