0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Glazen grafmonumenten & grafstenen

Unieke grafmonumenten

De persoonlijkheid van de overledene komt maximaal tot uiting met een glazen grafmonument of glazen grafsteen. Op glas komen bijvoorbeeld afbeeldingen, foto’s, zelfgemaakte tekeningen en handtekeningen heel mooi en gedetailleerd uit. Daarnaast heeft glas een prettige warme uitstraling.

Samenwerking met glaskunstenaars

In combinatie met natuursteen is glas heel geschikt voor het vervaardigen van een bijzonder grafmonument. Door onze vaste samenwerking met de kunstenaars van Bosch Glaskunst kunnen wij al uw ontwerpwensen realiseren. Bosch Glaskunst heeft al sinds 1996 ervaring met het maken van glazen grafmonumenten, op hun website vindt u diverse voorbeelden van glazen grafmonumenten.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een grafmonument uitzoeken, doet u hooguit een paar keer in uw leven. Misschien heeft u er geen idee van wat allemaal kan. Gelukkig kunt u vertrouwen op onze ervaren vakmensen.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland) en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860