0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Staande grafstenen

Altijd bijzonder en persoonlijk

De staande grafsteen is vaak het gedeelte van een grafmonument waarop de namen, de geboorte- en sterfdatum en eventuele spreuken of teksten staan. Daar valt het meest uw oog op. Al onze grafmonumenten worden met de grootst mogelijke zorg ontworpen en gemaakt.

Voor elke wens een passend monument

Wij maken grafmonumenten op maat. Door heel goed te luisteren naar uw persoonlijke wensen creëren wij het gedenkteken dat precies past bij hoe u wilt herinneren. Wij vertrouwen daarbij op ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring.

Blijvend mooi

Onze gediplomeerde steenhouwers hebben passie voor hun vak en maken uitsluitend grafmonumenten van de beste steensoorten en andere materialen zoals glas, rvs, brons of cortenstaal. Deze kwaliteit ziet u jaren later nog steeds terug.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

Hoe kiest u het grafmonument dat bij u past?

U wilt een grafmonument uitkiezen waarbij u later nog steeds een goed gevoel heeft. Belangrijk dus om geen overhaaste beslissing te nemen.

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland)en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860