0174 - 226 860 Brochure Afspraak maken Recensies

Grafmonumenten familiegraf

Herdenken op uw manier

Een familiegraf, ook wel eigen graf of particulier graf, is een graf dat u koopt of huurt voor een bepaalde tijd. Wij hebben sinds 1998 ervaring in het ontwerpen en maken van grafmonumenten voor familiegraven. Onze gediplomeerde steenhouwers doen dit nog op ambachtelijke wijze en met ongekende passie voor hun vak.

Volledig op maat

Elk grafmonument wordt volledig op maat voor u ontworpen en gemaakt, zodat u herdenkt op de manier die bij u past. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail begeleiden wij u in het hele traject tot en met de plaatsing.

De beste en mooiste materialen

Wij werken uitsluitend met de beste en mooiste soorten natuursteen, glas, rvs, brons of cortenstaal. Die kwaliteit ziet u jaren later nog steeds terug.

Wat kost een grafmonument?

Bekijk onze prijzen

Weet u welke grafmonumenten er zijn?

De mogelijkheden voor een uniek grafmonument zijn bij ons ongekend. In onze grote inspiratieshowroom hebben we alleen al meer dan 200 grafmonumenten. Heeft u nog geen idee waaruit u kunt kiezen?

Kom vrijblijvend naar onze vestigingen in Benthuizen (nabij Zoetermeer), Wateringen (Westland)en Rotterdam. Onze betrokken medewerkers nemen alle tijd om u de mogelijkheden te laten zien.  

Maak een persoonlijke afspraak Vraag onze brochure aan

Stel uw vraag aan De Gedenkgroep

Aanhef *

Direct contact

De Gedenkgroep - Grafmonumenten - Urnen

Wij zijn dé steenhouwer in Nederland waar gedenktekens nog op ambachtelijke wijze en op maat worden vervaardigd, met oog voor detail en persoonlijke aandacht.

0174 - 226 860 maak een afspraak

0174 - 226 860